Boom voor een boom

Een Boom voor een Boom!

Dit jaar slaan Ambius en Madeblue de handen ineen om van uw kerstviering een betekenisvolle en duurzame ervaring te maken. Bij de aankoop van een kerstboom bij Ambius gaat er een deel van de opbrengst naar Madeblue, waarmee we gezamenlijk een positieve impact creëren.

Met uw steun kunnen we het volgende realiseren:

1. Bescherming tegen houtkap voor één boom

Door te kiezen voor een kerstboom van Ambius draagt u bij aan de bescherming van bomen tegen onnodige kap. Hiermee zetten we samen een belangrijke stap in het behoud van onze kostbare bossen.

2. 6.666 Liter schoon drinkwater in uw naam

Madeblue heeft als missie om schoon drinkwater toegankelijk te maken voor iedereen. Met uw donatie zorgen we ervoor dat 6.666 liter schoon drinkwater beschikbaar wordt gesteld aan gemeenschappen die dit het hardst nodig hebben.

3. Samen realiseren we een CO2-besparing van 47 kg per boom

Ambius en Madeblue geloven dat iedere kleine stap telt als het gaat om het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Met uw hulp realiseren we samen een indrukwekkende besparing van 47 kg CO2 per boom.

Madeblue realiseert deze impact door te investeren in waterprojecten in landen waar de behoefte aan schoon drinkwater het grootst is. Dit doen zij op een ondernemende en transparante wijze, zodat u precies kunt zien welke vooruitgang er geboekt wordt.

Schoon drinkwater voor iedereen, dat is onze missie!
Door de krachten te bundelen met Ambius en uw betrokkenheid kunnen we deze missie een stap dichterbij brengen. Doe mee en maak van uw kerstfeest een moment van betekenis en duurzaamheid.
Samen maken we het verschil!

Met één kerstboom…

Beschermt u één boom van houtkap.

Doneren wij uit uw naam 6.666 Liter schoon drinkwater.

Realiseren wij samen met u 47kg CO2 besparing.